Ghent University
Praktijkassistent - Facultaire dienst Onderwijsondersteuning Economie en Bedrijfskunde
Ghent University
After decades of uninterrupted growth, Ghent University is one of the leading institutions of higher education and research in the Low Countries with 36,000 students and more than 8,000 staff members.
Bezoek werkgeversprofiel
DETAILS
Gepubliceerd: 25 dagen geleden
Sluitingsdatum: Jun 06
Locatie: Gent, Belgium
U moet zich aanmelden of een account aanmaken om deze vacature op te slaan
Vergeet in uw sollicitatie niet te vermelden dat u deze vacature bij Academic Positions hebt gevonden.
DEZE VACATURE DELEN

Praktijkassistent - Facultaire dienst Onderwijsondersteuning Economie en Bedrijfskunde

    →   Solliciteren tot 06-06-2017 23:59 CEST
    →   Faculteit Economie en Bedrijfskunde
  
    →   Vakgroep EB58 - Facultaire dienst Onderwijsondersteuning Economie en Bedrijfskunde

    →   AAP tijdelijke aanstelling - 30%
    →   1 positie(s)

OVER DE UGENT

De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden.

JOUW OPDRACHT

 • Je levert bijstand bij het praktijkgericht onderwijs van de vakgroep (lesgeven, begeleiding en evaluatie van studenten, organisatie van praktische oefeningen en werkcolleges), in het bijzonder de vakken Economisch Duits binnen de bacheloropleiding Handelswetenschappen.
 • Je ondersteunt de lesgevers Duits bij het verder ontwikkelen van activerend lesmateriaal en het verder uitbouwen van de elektronische leeromgeving, o.m. bij de ontwikkeling van leerpaden en overige ELO-toepassingen ter ondersteuning van het taalonderwijs Duits.

JOUW PROFIEL

 • Je bent houder van een diploma van Master of Arts in de Taal- en Letterkunde (afstudeerrichting Duits, ev. in combinatie met een andere taal), Master of Arts in het vertalen / tolken of meertalige communicatie, of een daarmee gelijkgesteld diploma, telkens met specialisatie Duits. Aan de diplomavoorwaarden moet voldaan zijn op datum van aanstelling.
 • Je hebt aantoonbare ervaring die kan bijdragen tot de kwaliteit van het praktijkgebonden onderwijs: onderwijservaring Duits en sterke didactische vaardigheden zijn daarbij noodzakelijk; ervaring in het hoger onderwijs, deelname aan nascholingen etc. zijn een pluspunt.
 • Je beschikt over grondige kennis van en uitstekende communicatieve vaardigheden in het Duits en het Nederlands. Kennis van en leservaring met Deutsch für den Beruf en economisch Duits strekken tot aanbeveling.
 • Een algemene economisch kennis en interesse voor economische onderwerpen die aansluiten bij de afstudeerrichtingen van de Master Handelswetenschappen zijn een pluspunt.
 • Je bent IT-vaardig en hebt interesse in onderwijsinnovatie, Blended Learning en het ontwikkelen van elektronisch leermateriaal (e-learning).
 • Je werkt proactief, bent sociaal vaardig en kan goed in team werken.

ONS AANBOD

 • Wij bieden je een aanstelling voor een termijn van 1 jaar. De aanstelling kan niet hernieuwd worden. Opgelet: Je kan niet voor een gecumuleerd percentage van meer dan 30 % als praktijkassistent aan de UGent aangesteld worden.
 • De indiensttreding kan ten vroegste vanaf  15 september 2017.
 • De verloning gebeurt volgens barema AAP3. Meer informatie hierover vind je op onze website.
 • Verder kan elk UGent-personeelslid rekenen op een aantal voordelen, zoals een breed opleidings- en vormingsaanbod, 38 dagen vakantieverlof (op jaarbasis voor een voltijdse betrekking), een fietsvergoeding, ecocheques enz. Een volledig overzicht van onze personeelsvoordelen, kan je vinden op onze website.

INTERESSE?

Solliciteer online via deze toepassing vóór de uiterste inschrijvingsdatum (zie bovenaan) en voeg volgende documenten toe:

 • je sollicitatiebrief
 • je cv
 • een kopie van het vereiste diploma (indien reeds in jouw bezit)
 • enkel indien je je diploma buiten de Europese Unie behaalde: een gelijkwaardigheidsattest van NARIC (indien reeds in jouw bezit)

We aanvaarden geen sollicitaties die per e-mail worden doorgestuurd of sollicitaties waarbij (een van) bovenstaande documenten ontbreken.

De UGent voert een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt dan ook iedereen aan om te solliciteren.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie in verband met deze vacature kan je contact opnemen met Prof. Ignace De Beelde (Ignace De Beelde@UGent.be, +32 09/264.35.31) of Liesbet Van Herreweghe (Liesbet.VanHerreweghe@UGent.be)

U moet zich aanmelden of een account aanmaken om deze vacature op te slaan

VACATURES VAN DEZE WERKGEVER (94)

Ghent University
Ghent University
Locatie: Gent, Belgium | Sluit op Jun 30
PhD student
Slijtage is een tribologisch verschijnsel, gedefinieerd als de plastische vervorming - en/of het verlies van materiaal – van een materiaaloppervlak, als gevolg van een opgelegde mechanische actie zoals contact met harde partikels, vloeibare druppeltjes enz. Ongeacht de...
Ghent University
Ghent University
Locatie: Gent, Belgium | Sluit op Jun 30
PhD student
Bumblebees are essential pollinators for natural and managed ecosystems. They experience a worldwide decline, even more severe than many other pollinator species. Different hypotheses aim to explain the observed declines in bee populations, e.g. the impact of pathogen infections...
Ghent University
Ghent University
Locatie: Gent, Belgium | Sluit op Sep 30
Fully funded 5 PhD studentships in Precision Agriculture
Addressing food security issues in the light of the rapid population growth is an increasingly important global challenge. More food will have to be produced in the next 50 years than has been over the past 10,000 years (2008 UN sustainable development forum). One way to achieve...
Ghent University
Ghent University
Locatie: Gent, Belgium | Sluit op Jun 06
Doctor-assistent - Huisartsgeneeskunde en Eerstelijnsgezondheidszorg
    →   Solliciteren tot 06-06-2017 23:59 CEST     →   Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen       →   Vakgroep GE21 - Huisartsgeneeskunde en Eerstelijnsgezondheidszorg     →   AAP tijdelijke aanstelling - 50%     →   1...

SOORTGELIJKE FUNCTIES

Praktijkassistent - Vertalen, tolken en communicatie
Ghent University
Gepubliceerd 14 dagen geleden
Praktijkassistent in het domein didactiek biologie
University of Antwerp
Gepubliceerd 1 maand geleden
Teaching assistant - Translation, Interpreting and Communication
Ghent University
Gepubliceerd 14 dagen geleden
Tenured academic staff domain of Applied Linguistics/Translation studies/English
University of Antwerp
Gepubliceerd 24 dagen geleden