Uw vacaturemelding is succesvol aangemaakt.
Aeres University of Applied Sciences
Docent Agrarisch Ondernemerschap Melkveehouderij
Aeres University of Applied Sciences
To Aeres, learning is the engine for growth and change.
Bezoek werkgeversprofiel
DETAILS
Gepubliceerd: 22 dagen geleden
Sluitingsdatum: sep. 19
Locatie: Dronten, Nederland
Vergeet in uw sollicitatie niet te vermelden dat u deze vacature bij Academic Positions hebt gevonden.
DEZE VACATURE DELEN

Docent Agrarisch Ondernemerschap Melkveehouderij

Door groei van het aantal studenten Veehouderij en Ondernemerschap zoeken we nieuwe collega’s! Heb jij passie voor onderwijs, begeleiding van jongeren en kennisoverdracht? Zoek jij een mogelijk nieuwe uitdaging in de veehouderij sector? Dan zijn we op zoek naar jou! In je brief lezen we graag welke specifieke rol jij denkt te kunnen vervullen op grond van je kernkwaliteiten, ervaring en visie.

Docent Agrarisch Ondernemerschap Melkveehouderij (0.6 – 1.0 fte)

Onze nieuwe collega:

  • inspireert en coacht studenten door het verzorgen van onderwijs in veehouderij en/ of ondernemerschap.
  • heeft een drive om nieuwe inzichten toe te passen in het onderwijs, onderwijsmateriaal of projecten.
  • draagt verantwoordelijkheid voor begeleiding van studenten en beoordeling van hun prestaties bij (praktijk)opdrachten, stages en afstuderen.
  • staat open voor participatie in toegepast onderzoek en/ of internationale projecten.


Wie ben jij?

  • Je hebt economische kennis, bij voorkeur ervaring in bedrijfsovername en een goed netwerk.
  • Je bent een mensenmens; beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je bent een teamplayer, hebt coördinerend vermogen en bent een verbinder.
  • Je hebt een relevante academische opleiding afgerond of bent bereid deze te halen.
  • Je bent in het bezit van een didactische aantekening of bent bereid deze te halen.


Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.400 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten 
De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren ruim 2200 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.
De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is hierbij een begrip. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Ons aanbod
Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan deze functie is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.281,97 en maximaal € 4.777,65 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.
Bij structurele vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Bij tijdelijke vacatures vindt benoeming plaats via onze payrollpartner. 

Interesse?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Erik Hassink, studieleider Agrarisch Ondernemerschap (088-0205823 of 06-45490591). Direct solliciteren? Je motivatiebrief met cv kun je tot en met woensdag 19 september aanstaande mailen naar mevrouw drs. H.P. de Vlieger MCM, directeur Aeres Hogeschool, via het mailadres: vacature.hogeschool.dronten@aeres.nl

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 2 of donderdag 4 oktober in de middag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Lees verder

2 VACATURES VAN DEZE WERKGEVER

Aeres University of Applied Sciences
Aeres University of Applied Sciences
Locatie: Dronten, Nederland | Sluit op sep. 17
Docent Financieel Management en Bedrijfskunde
Heb jij relevante ervaring in de agribusiness en wil je die kennis delen met studenten? Heb jij passie voor onderwijs en kennisontwikkeling op het gebied van financieel management en bedrijfskunde? Bij Aeres Hogeschool kun je studenten hierin wegwijs maken. Is dit jou op het...
Aeres University of Applied Sciences
Aeres University of Applied Sciences
Locatie: Dronten, Nederland
Lector Circulair Ondernemen in de Agri- en Foodbusiness
Aeres Hogeschool Dronten voelt zich vanuit haar merkbelofte ‘Economy of Life’ uitgedaagd bij te dragen aan een vitale agribusiness. Dat betekent aandacht voor ketentransitie, verwerken van reststromen, food, feed en non-food producten, true pricing, integraliteit,...

SOORTGELIJKE FUNCTIES

Lector Circulair Ondernemen in de Agri- en Foodbusiness
Aeres University of Applied Sciences
Gepubliceerd 1 maand geleden

CAREER ADVICE

The Netherlands is one of the happiest and safest countries in the world making it a great place for researchers. Here are some practical things to know before you move to help you settle in quickly.

By Academic Positions
Posted Apr 27, 2018 at 08:00am

While a good cover letter makes an explicit connection between how your past experience will help you succeed in the postdoc position, a great cover letter sparks the PI’s interest and ensures they read your CV.

By Academic Positions
Posted Aug 14, 2018 at 08:00am

How many times have you been asked, “What do you research?” only to draw a complete blank or ramble on for minutes? Situations like these are why you need an elevator pitch.

By Academic Positions
Posted Aug 10, 2018 at 08:00am