Avans Hogeschool

Senior Subsidieadviseur

2024-11-11 (Europe/Amsterdam)
Baan opslaan

Met jou aan boord kan Avans impactvolle projecten op het vlak van onderwijsinnovatie en praktijkgericht onderzoek financieren. Betekenisvol werk in een informele en collegiale sfeer. We kijken naar je uit.

Mooi werk
Om onze onderwijsvernieuwingen en de ontwikkeling van Avans als toonaangevende kennisinstelling te versterken, breidt het team Funding Support zich uit. We zoeken een senior subsidieadviseur die onze subsidie-inspanningen naar een hoger niveau tilt.

Als senior subsidieadviseur breng je het subsidielandschap in kaart en signaleer je trends, ontwikkelingen en financieringskansen op regionaal, nationaal en Europees niveau. Je geeft strategisch advies over de focus van Avans, passend bij onze corporate strategie. Je bent de schakel tussen de strategische doelen van Avans en de kansen die subsidies bieden, met directe impact op praktijkgericht onderzoek en onderwijsvernieuwing.

Je coördineert projecten waar meerdere partijen bij betrokken zijn, zoals Regiodeals, en verenigt de belangen van diverse stakeholders. Voor complexe (Europese) subsidieprogramma’s ben je de expert en adviseer je het College van Bestuur (CvB) en andere belanghebbenden.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder meer:

  • Beheer subsidielandschap: Je informeert onderzoeksgroepen over relevante ontwikkelingen, signaleert kansen en adviseert over focuspunten voor subsidieaanvragen in lijn met de corporate strategie van Avans.
  • Adviseren en ondersteunen: Je vervult een expertrol bij complexe aanvragen en levert waardevolle feedback om deze kansrijker te maken.
  • Eerste aanspreekpunt: Je bent het eerste loket voor subsidievragen en houdt centraal de regie over contacten met subsidieverstrekkers.
  • Netwerken en samenwerking: Je bouwt een sterk netwerk met subsidiepartners en collega's, zowel intern als extern, en werkt nauw onder meer samen met (decentrale) business developers en programmaleiders.
  • Coördinatie en optimalisatie: Je coördineert het subsidiebeleid, stroomlijnt processen, stelt beleidskaders op en bevordert efficiëntie door slimme oplossingen, zoals Power BI-dashboards.
  • Professionalisering en kennisdeling: Je organiseert bijeenkomsten voor subsidiecollega's, zorgt voor de juiste tools voor onderzoekers en stimuleert kennisdeling door succesvolle en niet-succesvolle aanvragen te evalueren.

Kies voor deze uitdagende functie waarin je direct bijdraagt aan de groei en impact van Avans.

Jouw plek als senior subsidieadviseur binnen Avans
Het team Funding Support is jouw thuisbasis en maakt onderdeel uit van het Leer- en Innovatiecentrum (LIC). Het team bestaat uit 2 subsidieadviseurs en een subsidieondersteuner. Jouw werkplek is in Breda, maar soms werk je vanuit huis of op andere Avans locaties in Tilburg of ’s-Hertogenbosch.

Vanuit waar en met wie je ook samenwerkt, in jouw rol krijg je de vrijheid om dingen te ontdekken én mag je rekenen op een informele en collegiale sfeer.

We bieden je
Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering. Verder bieden we je:

  • Een maandsalaris van minimaal € 5.275 tot maximaal € 6.899 bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 12 cao hbo).
  • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een dertiende maand.
  • Een vaste formatieplek. We starten met een aanstelling voor 1 jaar.
  • Veel vrijheid in je baan met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
  • Ongeveer 50 vrije dagen als je fulltime werkt.

Jij past bij ons
Je bent een strategisch denker die anderen inspireert en verbindt. Met je proactieve houding signaleer je kansen en neem je de regie in complexe subsidieprocessen. Je bent communicatief sterk, bouwt moeiteloos een netwerk op en denkt in oplossingen, zelfs bij verdeeld belang. Je houdt van detailgericht werk en bewaart het overzicht. Wat breng je mee?

  • Een afgeronde hbo-, liefst wo-opleiding.
  • Ruime ervaring in subsidieadvies en -verwerving, bij voorkeur in het (hoger) onderwijs, met kennis van relevante subsidieregels op regionaal, nationaal en Europees niveau.
  • Expertise in nationale en Europese subsidietrajecten.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in gesprek als op papier.
  • Een positieve instelling, gevoel voor humor en relativeringsvermogen.


Vernieuwend Avans
Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs en onderzoek in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen.

Draag bij aan onze ambitie
Zie je een mooie rol voor jezelf in de doorontwikkeling van Avans als kennisinstelling? Solliciteer dan uiterlijk 11 november 2024 via het sollicitatieformulier op de website. Vertel ons in je motivatie waarom jij zin hebt in deze uitdaging. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Pam Hermans, teamcoördinator, via pf.hermans@avans.nl of op 088 5259421.

Wij geven je binnen 2 weken na de sluiting van de vacature een update over jouw sollicitatie.

Wij vinden onze kandidaten zelf, dus met acquisitie doen we niets.

Informatie over de vacature

Functienaam
Senior Subsidieadviseur
Werkgever
Locatie
Hogeschoollaan 1 Breda, Nederland
Gepubliceerd
2024-10-18
Uiterste sollicitatiedatum
2024-11-11 23:59 (Europe/Amsterdam)
2024-11-11 23:59 (CET)
Soort functie
Vakgebied
Baan opslaan

Over de werkgever

Avans Hogeschool verzorgt hoger beroepsonderwijs in acht sectoren. Op zeven locaties. In drie steden. Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant

...
Towards a Green and Ethical Future University of Jyväskylä Leestijd: 4 min
...
Making Connections in the Heart of Europe Universiteit Maastricht (UM) Leestijd: 4 min
...
Giving Back to the Leaders of Tomorrow Hochschule Reutlingen Leestijd: 4 min
Meer stories