Opslaan als favoriet E-mailalert

DIFFER

Het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek (DIFFER) doet onderzoek naar materialen, processen en systemen voor een wereldwijde duurzame energie-infrastructuur. We werken nauw samen met (inter)nationale onderzoeksinstellingen en bedrijven. Onze faciliteiten zijn beschikbaar voor de industrie en wetenschappelijk onderzoekers. Als een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek(NWO) speelt DIFFER een belangrijke rol in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie.

Met multidisciplinair energieonderzoek focussen we op twee belangrijke gebieden, solar fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie en kernfusie, een schone bron van energie.

DIFFER ZOEKT EEN ADVISEUR COMMUNICATIE

Je maakt deel uit van het team Strategic Support. Dit team zet DIFFER op de kaart, als onderzoeksinstituut én als gebruikersfaciliteit voor externe onderzoekers en bedrijven. Vanuit dit team verzorg je de communicatie voor DIFFER als geheel. Je weet complexe wetenschap helder te brengen, met energie en creativiteit. 

WIJ VRAGEN

Als Adviseur Communicatie bij DIFFER

* schrijf je nieuws- en persberichten, beheer je social media, begeleid je DIFFER-onderzoekers en doe je de communicatie rond evenementen; 

* heb je een bèta-achtergrond en/of aantoonbare ervaring in wetenschapscommunicatie op minimaal HBO-niveau;

* ben je gericht op het samenwerken en verbinden van onze stakeholders;

* geef je de communicatie rondom de nieuwe DIFFER-strategie vorm;

* geef je gevraagd en ongevraagd communicatieadvies;

* stuur je freelancers en opdrachtnemers aan;

* houd je van schrijven, in het Nederlands en in het Engels.

ONS AANBOD

Deze functie is voor 0,8 FTE, is voor een periode van vooralsnog 2 jaar dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is gebaseerd op salarisschaal 10. De standplaats van de positie is bij DIFFER in Eindhoven (www.differ.nl). Wanneer je een functie bij DIFFER vervult, bent je in dienst van NWO. Je kunt deelnemen aan de Arbeidsvoorwaarden op Maat regeling (AVOM) die NWO haar werknemers biedt. We hebben een aantal regelingen die bijdragen aan een goede werk-privé balans. Bij DIFFER geloven we dat een divers personeelsbestand in gender, leeftijd en culturele achtergrond belangrijk is voor het verrichten van excellent onderzoek te komen. We moedigen daarom iedereen aan bij ons te solliciteren. Meer informatie over werken bij NWO staat op de NWO website (https://www.nwo-i.nl/werkenbij/banenbijnwoi/)

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anouck Vrouwe via a.vrouwe@differ.nl. Om te solliciteren op deze functie nodigen we je uit op onderstaande button te klikken:

Closing date: 

January 23, 2022

APPLY NOW

Informatie over de vacature

Functienaam
ADVISEUR COMMUNICATIE
Locatie
De Zaale 20 Heeze, Nederland
Gepubliceerd
2021-12-24
Uiterste sollicitatiedatum
2022-01-23
Soort functie
Opslaan als favoriet E-mailalert

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

The Dutch Institute for Fundamental Energy Research DIFFER wants to conduct leading fundamental research in the fields of fusion and solar fuels, i...

De pagina van de werkgever bekijken

Vergelijkbare vacatures

...
Become an IB Examiner for Swedish A: Literature International Baccalaureate® (IB) 1 maand geleden
...
Become an IB Examiner for Croatian A: Literature International Baccalaureate® (IB) 1 maand geleden
...
Become an IB Examiner for Danish A: Literature International Baccalaureate® (IB) 1 maand geleden
Meer vacatures

Relevante stories

...
Accelerating Towards a Clean Energy Future Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER) Leestijd: 4 min
...
How to Make Clean Energy Available to Everyone, Everywhere Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER) Leestijd: 4 min
...
Bridging Adolescence and Society with Neuroscience Erasmus Universiteit Rotterdam Leestijd: 4 min
...
A Linguist’s View of the International Criminal Court University of Jyväskylä Leestijd: 4 min
Meer stories