...
Ghent University

Assistent (23474) - Nutrition, Genetics and Ethology

2022-07-05
Opslaan als favoriet

Over de werkgever

Ghent University is one of the top 100 universities in the Dutch language area, with more than 44,000 students and 15,000 staff members.

De pagina van de werkgever bekijken

    →   Solliciteren tot 05-07-2022 23:59 (Brussels time)
    →   Faculteit Diergeneeskunde  
    →   Vakgroep DI07 - Voeding, Genetica en Ethologie
    →   AAP tijdelijke aanstelling - 100%
    →   Aantal posities: 1
    →   Referentienummer: 202205/DI07/A/006 
  

OVER DE UGENT

De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden.

UW OPDRACHT

 • U besteedt minimum 60% van uw opdracht aan wetenschappelijk onderzoek in het kader van de voorbereiding van een doctoraatsproefschrift omtrent de ontwikkeling en in vitro/in vivo evaluatie van nieuwe mRNA vaccin platformen en mRNA-geneesmiddelen.
 • U levert bijstand bij het onderwijs van de vakgroep met nadruk op de begeleiding binnen het opleidingsonderdeel Bio-organische Chemie, welke in het Nederlands wordt gedoceerd. Meer specifiek levert u bijstand bij het actualiseren van het didactisch materiaal, het online cursusplatform, de praktische oefeningen, feedback en examens.
 • U begeleidt studenten op masterniveau in het kader van hun masterproef.
 • U werkt mee aan de interne en externe dienstverlening van de vakgroep.

UW PROFIEL

 •  U bent houder van een diploma van Master in de Biotechnologie, Bio-Ingenieurswetenschappen (cel- en gentechnologie), Biochemie, Biomedische Wetenschappen, Farmaceutische Wetenschappen, Diergeneeskunde of een gelijkgesteld diploma. Aan de diplomavoorwaarden moet voldaan zijn op datum van aanstelling (ten vroegste 1 oktober 2022). Laatstejaarsstudenten kunnen dus eveneens kandideren. Voor diploma’s behaald buiten de Europese Unie dient een gelijkwaardigheidsattest van NARIC voorgelegd te worden. Aan de diplomavoorwaarden moet voldaan zijn op datum van aanstelling.
 • U hebt interesse in wetenschappelijke en/of projectmatig onderzoek en dienstverlening in het domein van mRNA vaccins en mRNA geneesmiddelen voor veterinair en/of humane toepassingen.
 • U spreekt vlot Nederlands in functie van studentenbegeleiding en heeft een goede kennis van het Engels.
 • U heeft uitstekende studieresultaten, bij voorkeur behoort u tot de top 20% beste studenten van uw jaar.
 • U heeft bij voorkeur praktische ervaring met moleculair-biotechnologische procedures, bijvoorbeeld opgedaan tijdens uw masterthesis.
 • U bent bereid om de cursus proefdierkunde te volgen en een certificaat proefdierkunde te behalen of u beschikt reeds over zo’n certificaat (gelieve kopie van het certificaat toe te voegen bij de sollicitatie).
 • Indien nodig bent u bereid u bij te scholen in bijvoorbeeld de (moleculaire) biotechnologie en/of gentechnologie.
 • U beschikt over didactische en communicatieve kwaliteiten.

ONS AANBOD

 • Wij bieden u een aanstelling voor een termijn van twee jaar. Deze aanstelling kan tweemaal worden hernieuwd voor twee jaar mits gunstige evaluatie van de voorbije termijn. Opgelet: Indien u reeds aangesteld was als assistent of doctoraatsbursaal aan een universiteit in de Vlaamse Gemeenschap, wordt dit in mindering gebracht van de maximale aanstellingsduur die volgens de Codex Hoger Onderwijs maximaal 6 jaar bedraagt.
 • De indiensttreding kan ten vroegste vanaf 1 oktober 2022.
 • De verloning gebeurt volgens barema AAP3. Meer informatie over onze salarisschalen.
 • Verder kan elk UGent-personeelslid rekenen op een aantal voordelen, zoals een breed opleidings- en vormingsaanbod, 36 dagen vakantieverlof aangevuld met jaarlijks vastgelegde brugdagen, een fietsvergoeding, ecocheques enz. Een volledig overzicht van onze personeelsvoordelen.

INTERESSE?

Solliciteren kan alleen online via e-recruitment tot de uiterste inschrijvingsdatum (zie bovenaan). We aanvaarden geen laattijdige sollicitaties of sollicitaties die niet via de online toepassing worden bezorgd.

Volgende documenten dient u toe te voegen aan uw sollicitatie:

 • In het veld ‘Cv’: uw cv en een overzicht van de behaalde studieresultaten (samengevoegd als één pdf-bestand)
 • In het veld ‘Motivatiebrief’: uw motivatiebrief in pdf-formaat
 • In het veld ‘Diploma’: een kopie van het vereiste diploma (indien reeds in uw bezit)
 • In het veld ‘Gelijkwaardigheidsattest’: enkel indien u uw diploma buiten de Europese Unie behaalde moet u een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toevoegen. Dit kunt u aanvragen via www.naricvlaanderen.be. Indien u uw diploma behaalde in het Verenigd Koninkrijk vóór 31 januari 2020, dient u geen gelijkwaardigheidsattest toe te voegen.

Let op: elk veld heeft een beperking van maximum 10 MB.

De UGent voert een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt dan ook iedereen aan om te solliciteren.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie in verband met deze vacature kunt u contact opnemen met prof. Niek Sanders (Niek.Sanders@UGent.be, +32 09/264 78 08).

Vragen over online solliciteren? Bekijk de FAQ.

Informatie over de vacature

Functienaam
Assistent (23474) - Nutrition, Genetics and Ethology
Werkgever
Locatie
Sint-Pietersnieuwstraat 33 Gent, België
Gepubliceerd
2022-05-12
Uiterste sollicitatiedatum
2022-07-05
Soort functie
Opslaan als favoriet

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

Ghent University is one of the top 100 universities in the Dutch language area, with more than 44,000 students and 15,000 staff members.

De pagina van de werkgever bekijken

Vergelijkbare vacatures

...
Research Associate/Fellow (fixed term) University of Nottingham 19 uur geleden
...
PhD Positions in Cancer Research German Cancer Research Center (DKFZ) 1 dag geleden
...
Research Associate/Technical Assistant (m/f/d) in Precision Oncology St. Anna Children's Cancer Research Institute (CCRI) 3 dagen geleden
...
Several Doctoral and Postdoctoral Researcher Positions Friedrich Schiller University Jena 3 dagen geleden
Meer vacatures