KU Leuven

FLOF-doctoraatsbeurzen Chemie

2024-10-20 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Het Departement Chemie maakt deel uit van de Groep Wetenschap en Technologie van de KU Leuven. Het departement staat sterk in verschillende onderzoeksdomeinen, georganiseerd in 5 afdelingen: Duurzame Chemie voor Metalen en Moleculen, Polymeerchemie en Materialen, Moleculaire Visualisatie en Fotonica, Biochemie en Moleculaire en Structurele Biologie en Kwantum- en Fysicochemie. Om de onderzoeksactiviteiten te ondersteunen werft het departement een aantal doctoraatsbursalen aan op departementale FLOF-middelen.
Website van de eenheid

Project

Een doctoraatsproject bij één van de verschillende onderzoeksgroepen in het Departement Chemie.

Profiel

Je hebt een promotor verbonden aan het Departement Chemie.

Je hebt je master minstens met de graad onderscheiding behaald. Gelieve een transcript (examenresultatenblad) van je BA- en MA-scores als bijlage toe te voegen. Om dit te bekomen, zie: https://www.kuleuven.be/inschrijvingen/contact-aanvragen/attestaanvraag.html

Je hebt deel genomen hebben aan de jaarlijkse selectieronde voor FWO- (SB- of FR-) specialisatiebeurzen. Gelieve je behaalde scores als bijlage toe te voegen.

Het Nederlands is je moedertaal, of je dient minstens het niveau C1 behaald te hebben. Het departement schakelt de competitief toegekende FLOF-mandaten (binnen de grenzen van het statuut van doctoraatsbursaal) in voor BA-onderwijsopdrachten. Voor de verschillende Nederlandstalige BA-onderwijsopdrachten die aan ons departement zijn toevertrouwd is voor het geven van werkzittingen een grondige kennis van het Nederlands vereist en bij de practica moet minstens één begeleider aanwezig zijn die over een grondige kennis van deze taal beschikt.

Aanbod

Deze doctoraatsbeurs is voor een termijn van één jaar, eenmaal verlengbaar.

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij de heer Raf Goossens, tel.: +32 16 32 04 40, mail: raf.goossens@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
FLOF-doctoraatsbeurzen Chemie
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-10-04
Uiterste sollicitatiedatum
2024-10-20 23:59 (Europe/Brussels)
2024-10-20 23:59 (CET)
Soort functie
PhD
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant