...
University of Antwerp

Academisch medewerker Marketing

2021-12-09
Opslaan als favoriet E-mailalert

Bepaal mee de toekomst - Universiteit Antwerpen

De Universiteit Antwerpen is een dynamische, toekomstgerichte Europese universiteit. We bieden vernieuwend academisch onderwijs aan meer dan 20 000 studenten, verrichten baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en spelen een belangrijke dienstverlenende rol in de maatschappij. We zijn een van de grootste, meest internationale en innovatieve werkgevers van de regio. Met meer dan 6 000 medewerkers uit 100 verschillende landen bouwen we dagelijks aan de wereld van morgen. Door wetenschappelijk toponderzoek verleggen we grenzen en geven we de richting aan. De richting van de toekomst. En die kan jij mee bepalen.

Het Departement Marketing van de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie zoekt een veelbelovend talent voor een voltijdse (100 %) tijdelijk academisch medewerker in het domein Marketing.

Functie

 • Je neemt taken van onderwijs- en onderzoeksondersteuning op binnen het departement Marketing. De onderwijsondersteuning betreft de opleidingsonderdelen ‘Services Marketing’, ‘Product & Price Management’ en ‘Marketingbeleid’.
 • Je bereidt eventueel een onderzoeksvoorstel voor.

Profiel

 • Je bezit een diploma van master/licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelsingenieur (in de Beleidsinformatica), Communicatiewetenschappen of aanverwante disciplines.
 • Je kan uitstekende studieresultaten voorleggen.
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels.
 • Ervaring binnen marketing of academisch onderwijs en onderzoek strekt tot aanbeveling, maar is niet noodzakelijk.
 • Je onderwijscompetenties sluiten aan bij de onderwijsvisie van de Universiteit Antwerpen.
 • Je gaat kwaliteitsgericht, integer, creatief en samenwerkingsgericht te werk.

Aanbod

 • We bieden een voltijdse, tijdelijke aanstelling als academisch medewerker tot en met 14/09/2022. Verlenging is eventueel mogelijk aangezien er vanaf 15/09/2022 een afzonderlijke vacature voor mandaatassistent wordt uitgeschreven.
 • Je brutomaandwedde wordt berekend volgens het barema van assistent in de loonschalen voor het Bijzonder Academisch Personeel.
 • Je krijgt ecocheques, een groepsverzekering, een verzekering gewaarborgd inkomen, en een fietsvergoeding of volledige terugbetaling van je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.  
 • Datum van indiensttreding is 01/02/2022 of zo snel mogelijk daarna, in overleg.
 • Je werkt grotendeels op de Stadscampus in een dynamische en stimulerende werkomgeving.
 • Lees hier meer over werken bij de Universiteit Antwerpen.

Solliciteren?

 • Je kan tot en met 8 december 2021 voor deze vacature solliciteren via het online sollicitatieplatform van de Universiteit Antwerpen. Klik op de knop ‘Solliciteren’, vervolledig het online sollicitatieformulier en voeg zeker de volgende bijlages toe: (1) een motivatiebrief, (2) een academisch cv.
 • De selectiecommissie zal zo snel mogelijk na de sollicitatiedeadline alle sollicitaties bekijken. Zodra er een beslissing genomen is, brengen we je op de hoogte en informeren we je over de volgende stappen in de selectieprocedure. We voorzien selectiegesprekken te houden in de week van 13 december.
 • Bij vragen over het online sollicitatieformulier kan je de Frequently Asked Questions raadplegen of mailen naar mailto:jobs@uantwerpen.be
 • Bij inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met prof. Annouk Lievens (annouk.lievens@uantwerpen.be)

De Europese Commissie bekroonde het HR-beleid van de Universiteit Antwerpen met de ‘HR Excellence in Research Award’. We zijn een duurzame, gezinsvriendelijke organisatie die maximaal in de groei van medewerkers investeert. We stimuleren diversiteit en hechten veel belang aan een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen - ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie of leeftijd. Wij moedigen mensen met een diverse achtergrond en diverse eigenschappen aan om te solliciteren.

Informatie over de vacature

Functienaam
Academisch medewerker Marketing
Locatie
Prinsstraat 13 Antwerpen, België
Gepubliceerd
2021-11-15
Uiterste sollicitatiedatum
2021-12-09
Soort functie
Opslaan als favoriet E-mailalert

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

The University of Antwerp (Universiteit Antwerpen) is characterised by its high standards in education, internationally competitive research and ...

De pagina van de werkgever bekijken

Vergelijkbare vacatures

...
Become an IB Examiner for Swedish A: Literature International Baccalaureate® (IB) 1 week geleden
...
Solar Energy Assistant/Associate Professor University of Nizwa 10 maanden geleden
...
Assistant Professor in Marketing Wenzhou-Kean University 3 maanden geleden
...
Become an IB Examiner for Croatian A: Literature International Baccalaureate® (IB) 1 week geleden
...
Become an IB Examiner for Danish A: Literature International Baccalaureate® (IB) 1 week geleden
Meer vacatures

Relevante stories

...
The Power of Ultrafast Lasers Advanced Research Center for Nanolithography ARCNL Leestijd: 4 min
...
Going Nuclear to Save Time University of Jyväskylä Leestijd: 5 min
...
Towards a Green and Ethical Future University of Jyväskylä Leestijd: 4 min
...
Herbal Warfare: A Natural Weapon to Fight Parasites Free University of Bozen - Bolzano Leestijd: 4 min
Meer stories