KU Leuven

Praktijkassistent Vaardigheidscentrum Tandheelkunde

2024-11-04 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

De Groep Biomedische Wetenschappen en de Faculteit Geneeskunde staan in voor de opleidingen Bachelor en Master in de Tandheelkunde.
In voorbereiding op de klinische praktijkvoering, maken de studenten Tandheelkunde zich in het preklinisch Vaardigheidscentrum vertrouwd met het brede scala aan behandeltechnieken die eigen zijn aan een tandarts, via allerhande preklinische oefeningen.
Het preklinisch Vaardigheidscentrum Tandheelkunde bevindt zich op campus Gasthuisberg (O&N). Het Vaardigheidscentrum telt 120 volwaardige opleidingsplaatsen in een moderne, multimediale omgeving. Elke opleidingsplaats beschikt over een volledige tandheelkundige unit en is voorzien van een computer. Een team van 3 medewerkers Vakdidactiek ondersteunt het logistiek functioneren van de praktijksessies en houdt toezicht op de infrastructuur.
Website van de eenheid

Functie

Deze functie is heel divers en afwisselend en omvat volgende deelopdrachten:

  • Je instrueert, begeleidt en evalueert studenten tandheelkunde bij het aanleren van preklinische vaardigheden en samenhangende theoretische kennis en dit over alle disciplines van de tandheelkunde heen.
  • Je werkt mee aan de organisatie en administratie van het Vaardigheidscentrum, onder leiding van de coördinator.
  • Je assisteert bij het opstellen van de planning en inhouden van de praktijksessies.
  • Je fungeert als aanspreekpunt bij afwezigheid van de coördinator.
  • Je denkt samen met de coördinator van het Vaardigheidscentrum na over het opzetten en uitwerken van nieuwe preklinische oefeningen, in samenspraak met de betrokken docenten van de opleiding.
  • Je werkt samen met de coördinator aan nieuwe leervormen in het kader van blended learning en helpt bij het ontwerpen van PowerPointpresentaties, vakdidactische video’s en/of audio-presentaties.
  • Je werkt mee aan evenementen georganiseerd door de opleiding (bv. Infodag THK).

Profiel

  • Je beschikt over een diploma Master in de Tandheelkunde of hiermee gelijkgesteld. Een bijkomende pedagogisch-didactische vorming is een pluspunt.
  • Je hebt reeds enkele jaren werkervaring als tandarts.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je bent PC-vaardig en hebt interesse in nieuwe technologische ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Je werkt graag in teamverband.
  • Je bent een probleemoplosser en meedenker, punctueel en nauwkeurig in je taakuitvoering.
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands. Je kunt je ook uitdrukken in het Engels en eventueel het Frans.
  • Je bent stressbestendig en handig in het opstellen van planningen.
  • Je hebt kennis van de huidige behandelconcepten binnen de tandheelkunde en bent bereid bijscholing te volgen wanneer nodig.

Aanbod

We bieden een voltijdse of deeltijdse functie aan (20% - 100% (te bespreken)) voor één jaar als praktijkassistent, met kans op verlenging in een boeiende en uitdagende omgeving. Deze functie is gekoppeld aan een salaris in barema 43.

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Els Wierinck, tel.: +32 16 37 46 93, mail: els.wierinck@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
Praktijkassistent Vaardigheidscentrum Tandheelkunde
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-10-18
Uiterste sollicitatiedatum
2024-11-04 23:59 (Europe/Brussels)
2024-11-04 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken