KU Leuven

Praktijkassistent zwemmen

2024-07-18 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Het Departement Bewegingswetenschappen is verantwoordelijk voor de invulling van het onderwijs Bewegingsleer in de individuele bewegingsactiviteiten, waaronder ook het onderdeel zwemmen valt. De invulling van deze opdracht dient te gebeuren door iemand met een vakspecifieke, vakdidactische en methodologische expertise. Daarnaast beschikt de kandidaat/kandidate over de nodige relaties binnen het bredere domein van de zwemsport.
De kandidaat/kandidate zal instaan voor het verzorgen van zwempractica in de Bachelorfases van de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen.

Functie

  • Bewegingsleer in de individuele bewegingsactiviteiten I, Zwemmen I: practicum en hoorcollege (B-KUL-L03B6a)
  • Bewegingsleer in de individuele bewegingsactiviteiten II, Zwemmen en reddend zwemmen II: practicum en hoorcollege (B-KUL-L04B8a)
  • De opdracht houdt een belasting in die bestaat uit het geven van zwempractica, aangevuld met hoorcolleges verspreid over het academiejaar, het opmaken van evaluaties en het verwerken ervan.
  • De kandidaat/kandidate zal actief betrokken worden bij taken van dienstverlening van het departement en de faculteit en bij de optimalisering van het actuele opleidingsaanbod binnen de practica van 1ste en 2de bachelor.

Profiel

Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, optie zwemmen met minstens Trainer B diploma in zwemmen.

Aanbod

U wordt aangesteld als praktijkassistent zwemmen voor 20% vanaf 15/09/2024 tem. 14/09/2025 (met mogelijkheid tot verlenging).

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Peter Iserbyt, tel.: +32 16 32 90 24, mail: peter.iserbyt@kuleuven.be of de heer Stijn De Baere, tel.: +32 16 37 64 67, mail: stijn.debaere@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
Praktijkassistent zwemmen
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-07-04
Uiterste sollicitatiedatum
2024-07-18 23:59 (Europe/Brussels)
2024-07-18 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken