KU Leuven

Praktijkassistent

2024-07-18 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Je wordt tewerkgesteld binnen de faculteit industriële ingenieurswetenschappen aan KU Leuven - Brugge.
Website van de eenheid

Functie

Je wordt aangesteld als praktijkassistent om een piloottraject rond duaal leren op onze campus te ondersteunen. Je vormt hierbij de brugfiguur tussen de praktijk (VOKA. diverse bedrijven) en het onderwijs. Je coacht en begeleidt studenten die in dit traject instappen en ondersteunt tevens de vaste docenten van de campus. 
Je organiseert en begeleidt de stagemomenten voor studenten uit het eerste jaar industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) en bent betrokken bij de evaluatie.

Je vraagt op geregelde tijdstippen feedback aan studenten, docenten en bedrijven betrokken bij het piloottraject en bundelt deze feedback voor de verantwoordelijken onderwijsbeleid m.b.t. dit traject. 

Naast het pilootproject rond duaal leren ben je ook betrokken in de opleidingsonderdelen "ingenieursbeleving" doorheen de hele bacheloropleiding industriële wetenschappen. Je zorgt ervoor dat professionele competenties m.b.t. ondernemerschap en ondernemersvaardigheden aan bod komen d.m.v. het organiseren van workshops, stages, seminaries, etc.

Studenten kunnen jou ook aanspreken met vragen rond ondernemerschap.

Profiel

  • Je behaalde een masterdiploma in de industriële wetenschappen of in een economische richting.
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands, zowel gesproken als geschreven.
  • Je hebt een goede kennis van het hoger onderwijs, zowel in België als in de rest van Europa en hebt ervaring met of interesse in duaal leren.
  • Ervaring met het begeleiden van studenten strekt tot aanbeveling.
  • Je hebt een aantoonbare interesse in ondernemerschap en beschikt bij voorkeur over een netwerk in de bedrijfswereld.

Aanbod

Wij bieden een deeltijdse tewerkstelling (70 %) van bepaalde duur voor 10 maanden in barema 43.

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. ir. Pieter Rauwoens, tel.: +32 50 66 48 33, mail: pieter.rauwoens@kuleuven.be of mevrouw An Roose, tel.: +32 50 66 48 12, mail: an.roose@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
Praktijkassistent
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-07-04
Uiterste sollicitatiedatum
2024-07-18 23:59 (Europe/Brussels)
2024-07-18 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant