KU Leuven

OE Kulak - dt. praktijkassistent (80%) - rechten

2024-04-30 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Aan de KU Leuven-campus Kulak Kortrijk worden de eerste twee jaar van de bacheloropleiding Rechten verzorgd. Aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid en Criminologische Wetenschappen op de campus Kulak is een team van zes professoren en een twintigtal voltijdse en deeltijdse medewerkers verbonden. De aan te werven praktijkassistent zal het onderwijsteam versterken.

Functie

Uw taak bestaat in de ondersteuning van het onderwijs in de eerste en de tweede fase van de rechtenopleiding, het geven van monitoraten en werkcolleges en coaching van studenten. Uw taak omvat ook ondersteuning van de werking van de faculteit en van de campusdecaan.

Profiel

  • U bent master in de Rechten en behaalde goede studieresultaten.

  • U heeft goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

  • U bent collegiaal, kan goed samenwerken en bent ook in staat om zelfstandig en planmatig te werken.

Aanbod

Wij bieden een deeltijdse tewerkstelling van 80% als praktijkassistent gedurende een jaar, verlengbaar. Desgewenst is een beperkter aanstellingspercentage bespreekbaar.

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Ingrid Boone, tel.: +32 56 24 61 52, mail: ingrid.boone@kuleuven.be.

Indien u problemen ondervindt bij het elektronisch solliciteren, kan u mailen naar solliciteren@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
OE Kulak - dt. praktijkassistent (80%) - rechten
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-03-18
Uiterste sollicitatiedatum
2024-04-30 23:59 (Europe/Brussels)
2024-04-30 23:59 (CET)
Soort functie
Vakgebied
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken