KU Leuven

Praktijkassistent Engelse taalbehersing

2024-06-06 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

De praktijkassistent verzorgt onderwijstaken binnen het curriculum Engels van de opleiding Taal- en Letterkunde. Hij/zij hoort formeel bij de OE Taalkunde.

Functie

U werkt samen met docenten en andere medewerkers om het curriculum Engels te verzorgen in de opleidingsonderdelen Engels Taal en Tekst in de Bachelor Taal- en Letterkunde. Onder de begeleiding van de vakverantwoordelijke docenten, verzorgt u volgende taken:
- verzorgen van woordenschat- en grammaticaoefeningen;
- verzorgen van schrijf- en spreeklessen en evalueren van opdrachten;
- verzorgen van seminaries literaire tekstanalyse;
- opstellen en verbeteren van proefexamens en examens, en verzorgen van feedback;
- ontwikkelen van nieuw lesmateriaal;
- organisatie van extracurriculaire activiteiten.
Een bijzondere uitdaging is het aanbieden van oefeningen en feedback aan grote studentengroepen.

Profiel

U heeft een Masterdiploma in de Taal- en Letterkunde met zwaartepunt Engels, of een vergelijkbaar diploma. U heeft een zeer goede beheersing van het Engels (moedertaal of near-native) en u beheerst het Nederlands minstens op niveau B2. Eerdere onderwijservaring of kennis van taaldidactiek zijn belangrijke troeven, evenals een aantoonbare diepere interesse in de Engelse taal en cultuur.

Aanbod

Wij bieden een deeltijdse aanstelling (85%) met contract van bepaalde duur als praktijkassistent (barema 43). Het contract is voor één jaar, maar is tot vier maal hernieuwbaar. De indiensttreding is voorzien op 12/08/2024.

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Raphaël Ingelbien, tel.: +32 16 32 48 81, mail: raphael.ingelbien@kuleuven.be of prof. dr. Hendrik De Smet, tel.: +32 16 32 47 72, mail: hendrik.desmet@kuleuven.be.
Solliciteren kan via de sollicitatietoepassing van de KU Leuven, aan de hand van een uitgebreide CV en motivatiebrief (liefst in het Engels opgesteld). 
Interviews zullen waarschijnlijk in de laatste week van juni 2024 plaatsvinden.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
Praktijkassistent Engelse taalbehersing
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-05-02
Uiterste sollicitatiedatum
2024-06-06 23:59 (Europe/Brussels)
2024-06-06 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant