KU Leuven

Praktijkassistent Wiskunde/Statistiek

2024-05-24 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

De Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen campus Brussel bevindt zich in het centrum van de hoofdstad, een bruisende internationale omgeving. Al jaren zijn we een sterke speler op het vlak van managementopleidingen in het Nederlands en het Engels. Onze opleidingen en ons onderzoek combineren bedrijfsgerichtheid met academisch niveau.
Website van de eenheid

Functie

  • Je staat in voor de begeleiding van opleidingsonderdelen wiskunde en/of statistiek in de opleidingen Handelswetenschappen, Business Administration en/of Business Engineering, in het Nederlands en/of in het Engels. Dit omvat o.a. het verzorgen van werkcolleges en begeleide studiemomenten waarbij leerstof herhaald en ingeoefend wordt, het ontwikkelen van didactisch materiaal en het opstellen en verbeteren van examens steeds in overleg met het betreffende didactisch team onder leiding van de coördinator van het opleidingsonderdeel. 
  • Je ontvangt studenten met individuele vragen.
  • Je werkt actief en creatief mee aan het voorbereidingstraject wiskunde en de zomercursussen wiskunde in september voor instromende studenten. 
  • Je werkt actief mee aan een aantal taken die het didactisch team Wiskunde en Statistiek verzorgt (b.v. SID-ins en infodagen, ontwikkelen van online testen, organiseren van de ijkingstoets, … ).
  • Je communiceert en overlegt met de verschillende didactische teams.
  • Deze opdrachten situeren zich hoofdzakelijk op campus Brussel van KU Leuven maar kunnen ook op andere KU Leuven campussen (Antwerpen, Kortrijk of Leuven) en – in opdracht van KU Leuven – ook op een campus van UHasselt uitgevoerd worden.

Profiel

  • Je bent master in de Wiskunde, Natuurkunde, Statistiek of gelijkwaardig. 
  • Een bijkomend didactisch diploma is een meerwaarde.
  • Je bezit sterke pedagogische competenties.
  • Je beschikt over schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid in het Nederlands en in het Engels (niveau C1).
  • Je kunt zelfstandig werken en goed samenwerken in een team.
  • Je neemt graag initiatief en wil dit toepassen in het organiseren en aanbieden van een stimulerende leeromgeving.

Aanbod

Wij bieden een voltijds (100%) contract van bepaalde duur voor 1 jaar (1 september 2024 – 31 augustus 2025), verlengbaar tot maximum 5 jaar. 

Verloning volgens barema 43.

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Ann Laeremans, mail: ann.laeremans@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
Praktijkassistent Wiskunde/Statistiek
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-03-29
Uiterste sollicitatiedatum
2024-05-24 23:59 (Europe/Brussels)
2024-05-24 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant