...

Erasmus Universiteit Rotterdam

Website bezoeken

Over de werkgever

over_slider_21 

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Heldere focus

De EUR staat bekend als de universiteit van ambitieuze denkers en doeners. Ons scherpe profiel kenmerkt zich door verregaande samenwerking en de bijzondere focus op een select aantal disciplines. Ons wetenschappelijk onderwijs en onderzoek richt zich op een viertal domeinen:

  • Gezondheid: van molecuul tot mens tot maatschappij
  • Welvaart: duurzame economische groei
  • Bestuur: de organisatie van bedrijven en de maatschappij
  • Cultuur; media, geluk en identiteit in de moderne stedelijke samenleving

Profiel en focus zorgen ervoor dat de Erasmus Universiteit bijzondere mensen aantrekt, uit alle delen van de wereld. Zo vormt onze universiteit een smeltkroes van talenten van alle leeftijden met verschillende nationaliteiten en culturele achtergronden. Die diversiteit is onze kracht, een solide basis voor verdere innovatie en stelt ons in staat om - in de geest van onze naamgever Desiderius Erasmus - onze studenten op te leiden tot echte wereldburgers.

Intensieve samenwerking

Dankzij de open en duurzame samenwerking met regionale, nationale (bv LDE) en internationale partners produceert de Erasmus Universiteit kennis van het hoogste academische niveau. Die verbondenheid met partners en de wereld om ons heen is een belangrijke voorwaarde voor het behalen van onze strategische doelstellingen.

Meer vacatures bij deze werkgever

Locatie werkgever

Vergelijkbare werkgevers

...
KU Leuven Leuven, België 100 vacatures
...
Ghent University Gent, België 63 vacatures
...
ETH Zürich Zürich, Zwitserland 63 vacatures
...
University of Luxembourg Luxemburg 56 vacatures
Meer werkgevers

Dit vind je misschien ook interessant

...
Bridging Adolescence and Society with Neuroscience Erasmus Universiteit Rotterdam Leestijd: 4 min
...
5 Reasons to Pursue Your PhD at EMBL European Molecular Biology Laboratory (EMBL) Leestijd: 4 min
...
The genetic detectives discovering who we really are University of Turku Leestijd: 5 min
...
Deciphering the Gut’s Clues to Our Health University of Turku Leestijd: 5 min
...
Understanding Users to Optimise 3D Experiences Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) Leestijd: 5 min
Meer stories