...

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Website bezoeken

Over de werkgever

De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om onze hoge standaard van onderzoek.
College van bestuur
Het College van Bestuur is het hoogste bestuursorgaan van de TU Delft en is belast met het bestuur en beheer van de universiteit.
Feiten en cijfers
De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om onze hoge standaard van onderzoek en onderwijs. De TU Delft heeft talloze contacten met regeringen, handelsorganisaties, consultancy’s, de industrie en het midden- en kleinbedrijf.
Hoogleraren
Een van de belangrijkste aspecten van het ontwikkelen van nieuwe ideeën is het delen van kennis met anderen.
Faculteiten
De TU Delft is georganiseerd in 8 faculteiten, die 14 bacheloropleidingen en meer dan 30 masteropleidingen aanbieden.
Organisatie en bestuur
De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om onze hoge standaard van onderzoek en onderwijs.
Alumni
TU Delft alumni zijn alle afgestudeerden - zowel met een bachelor als met een master diploma - en gepromoveerden van onze universiteit. De TU Delft stelt het zeer op prijs het contact met haar alumni te behouden.
Contact en bereikbaarheid
De adressen van de verschillende gebouwen van de TU Delft, de route naar de gebouwen en hetzoeken naar een medewerker van de TU Delft.
Werken bij de TU Delft
De fascinatie voor science, design en engineering is wat ruim 16.500 bachelor & masterstudenten en 4.700 medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland: een universiteit die continu op zoek is naar (inter)nationaal talent om het onderzoek en onderwijs van deze unieke instelling op topniveau te houden.

Meer vacatures bij deze werkgever

Locatie werkgever

Vergelijkbare werkgevers

...
University of Twente Enschede, Nederland 53 vacatures
...
Leiden University Leiden, Nederland 36 vacatures
...
Radboud University Nijmegen, Nederland 24 vacatures
...
Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) Amsterdam, Nederland 10 vacatures
...
NIOZ Royal Netherlands Institute for Sea Research Den Helder, Nederland 9 vacatures
Meer werkgevers