...

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Several locations Delft, Nederland
Delft, Nederland
Website bezoeken

Over de werkgever

De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om onze hoge standaard van onderzoek.

College van bestuur

Het College van Bestuur is het hoogste bestuursorgaan van de TU Delft en is belast met het bestuur en beheer van de universiteit.

Feiten en cijfers

De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om onze hoge standaard van onderzoek en onderwijs. De TU Delft heeft talloze contacten met regeringen, handelsorganisaties, consultancy’s, de industrie en het midden- en kleinbedrijf.

Hoogleraren

Een van de belangrijkste aspecten van het ontwikkelen van nieuwe ideeën is het delen van kennis met anderen.

Faculteiten

De TU Delft is georganiseerd in 8 faculteiten, die 14 bacheloropleidingen en meer dan 30 masteropleidingen aanbieden.

Organisatie en bestuur

De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om onze hoge standaard van onderzoek en onderwijs.

Alumni

TU Delft alumni zijn alle afgestudeerden - zowel met een bachelor als met een master diploma - en gepromoveerden van onze universiteit. De TU Delft stelt het zeer op prijs het contact met haar alumni te behouden.

Contact en bereikbaarheid

De adressen van de verschillende gebouwen van de TU Delft, de route naar de gebouwen en hetzoeken naar een medewerker van de TU Delft.

Werken bij de TU Delft

De fascinatie voor science, design en engineering is wat ruim 16.500 bachelor & masterstudenten en 4.700 medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland: een universiteit die continu op zoek is naar (inter)nationaal talent om het onderzoek en onderwijs van deze unieke instelling op topniveau te houden.

Locatie werkgever

Vergelijkbare werkgevers

...
ETH Zurich Zürich, Zwitserland 69 vacatures
...
Leiden University Leiden, Nederland 35 vacatures
...
University of Twente Enschede, Nederland 28 vacatures
...
Radboud University Nijmegen, Nederland 21 vacatures
Meer werkgevers

Dit vind je misschien ook interessant

...
Outsmarting Nature with Science to Improve Food Security King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) Leestijd: 5 min
...
A Linguist’s View of the International Criminal Court University of Jyväskylä Leestijd: 4 min
...
Making a Difference with Green Energy Research at DIFFER Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER) Leestijd: 4 min
Meer stories