Universiteit Hasselt

Praktijkassistent Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie - specialisatie musculoskeletale revalidatie

2024-05-31 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Achtergrond
Je maakt deel uit van de faculteit Revalidatiewetenschappen aan de UHasselt. Deze faculteit organiseert een onderwijsprogramma dat bestaat uit een 3 jarige academische bachelor en een 2 jarige academische master opleiding binnen de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Deze opleiding kent ongeveer 850 studenten. De faculteit verzorgt ook onderwijs in de interuniversitaire master Ergotherapeutische Wetenschappen. Binnen de faculteit organiseert REVAL ACADEMY interdisciplinaire bijscholingen gericht op professionals in de zorg en revalidatie.
De faculteit Revalidatiewetenschappen van de UHasselt heeft in het kader van de uitbouw van haar musculoskeletaal onderwijs 2 deeltijdse mandaten voor een praktijkassistent musculoskeletale revalidatie vacant.
https://www.uhasselt.be/fac-revalidatiewetenschappen

Functie-inhoud
Als praktijkassistent is het jouw kernopdracht om les te geven in verschillende opleidingsonderdelen binnen het domein van de musculoskeletale revalidatie van de bachelor- en masteropleidingen. Concreet betekent dit dat je werkzittingen en onderwijsgroepen begeleidt. Verder ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van digitale leerpaden en opdrachten met als doel deze te implementeren in het curriculum. Daarnaast begeleid je de opdrachten en evaluatie van studenten in het competentie onderwijs in de bachelor‑ en masteropleiding inclusief de opvolging van stage‑evaluatie.
Als praktijkassistent musculoskeletale revalidatie kan je aangesteld worden voor 40%.
Je bent flexibel om je beschikbaarheid aan te passen in functie van de onderwijsroostering. 

Profiel

  • Je behaalde een master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie (of gelijkwaardig)
  • Een postgraduaat/ ManaMa in de musculoskeletale revalidatie is een pluspunt.
  • Je hebt bij voorkeur onderwijservaring in universitaire setting en praktijkervaring als kinesitherapeut (behandelen van musculoskeletale problematiek).
  • Je bent sterk gemotiveerd om mee te werken aan de vernieuwing (nieuwe onderwijsvormen zoals blended learning) en optimalisatie van praktijkgebonden opleidingsonderdelen.
  • Je beschikt over de gewenste didactische vaardigheden om je standpunten helder en goed gestructureerd weer te geven. Kortom, je bent in staat om op een dynamische wijze een publiek te stimuleren.
  • Je hebt de intentie om minstens 20% werkzaam te zijn in een klinische setting in de komende 3 jaren.
  • Je hebt interesse in resultaten van wetenschappelijk onderzoek in functie van implementatie in het onderwijs.
  • Je bent bereid tot het volgen van bijscholingen op regelmatige basis en tot het blijvend verder ontwikkelen van de onderwijsinhouden volgens een wetenschappelijke benadering.
  • Je gaat flexibel om met wijzigende prioriteiten en een gevarieerde takenpakket en werklast doorheen het academiejaar.
  • Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en hebt goede kennis van het Nederlands. Academisch personeel dient te voldoen aan de wettelijke taalvereisten voor de kennis van de doceertaal (Nederlands). Indien nodig, biedt de UHasselt concrete begeleidingsmaatregelen op maat om te helpen het vereiste taalniveau te bereiken.
  • Je draagt actief bij aan een positieve werksfeer waarbij je connecties legt tussen verschillende domeinen en mensen (praktijkassistenten, doctoraatsstudenten, postdoctorale onderzoekers, professoren)

Aanbod
Je wordt aangesteld en verloond als Praktijkassistent.
Aanstelling als praktijkassistent voor 1 jaar met een tewerkstelling van 40%. Bij een positieve evaluatie is een verlenging mogelijk.

Selectieprocedure
Je kan enkel online solliciteren en dit tot en met 31 mei 2024.
De selectieprocedure bestaat uit een voorselectie op sollicitatiedossier en een interview.

Meer info
Prof. dr. Sarah MICHIELS, +32-11-269307, sarah.michiels@uhasselt.be

Voor vragen over de selectieprocedure, mail je naar jobs@uhasselt.be.

Informatie over de vacature

Functienaam
Praktijkassistent Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie - specialisatie musculoskeletale revalidatie
Locatie
Martelarenlaan 42 Hasselt, België
Gepubliceerd
2024-04-23
Uiterste sollicitatiedatum
2024-05-31 23:59 (Europe/Brussels)
2024-05-31 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

UHasselt wil mensen en kennis inzetten om samen met anderen maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. We zijn stevig verankerd in de regio, maar ri...

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant