KU Leuven

Praktijkassistent ICT

2024-05-31 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

De eenheid Computerwetenschappen op de KU Leuven campus in Gent staat in voor een groot deel van het ICT-onderwijsaanbod binnen de bachelor en masteropleiding Industriële Ingenieurswetenschappen in Gent. Naast het verzorgen van een aantal ICT vakken in het polyvalente deel van de opleiding, is de eenheid sterk betrokken bij het onderwijsaanbod in de afstudeerrichting Elektronica-ICT.

De eenheid huisvest twee onderzoeksgroepen van het departement computerwetenschappen:
- Gedistribueerde en Veilige Software (DistriNet): https://iiw.kuleuven.be/onderzoek/distrinet
- Numerieke Analyse en Toegepaste Wiskunde (NUMA): https://numa.cs.kuleuven.be

Functie

  • Je zorgt voor de begeleiding van oefeningensessies ICT binnen de Bachelor in de industriële wetenschappen op de campus in Gent.
  • Je communiceert en overlegt met de didactische teams van de verschillende opleidingsonderdelen met als doel maximale kwaliteit en continuïteit te garanderen.
  • Je bent betrokken bij de hele evaluatiecyclus van de opleidingsonderdelen waar je oefensessies voor geeft: examen (en/of andere evaluaties) opstellen, logistiek, surveillantie, quoteren en de inzage- en feedbackmomenten mee organiseren.
  • Je bent flexibel en multidisciplinair zodat je, indien nodig, je collega (praktijk)assistent kan helpen en vervangen indien nodig.
  • Je speelt ook een rol in de public relations van de opleiding. Je werkt mee aan verschillende evenementen zoals infodagen, wetenschapsweek, ....

Profiel

  • Je beschikt over een masterdiploma in een richting met aantoonbaar relevante ervaring voor deze functie.
  • Je hebt een ruime interesse en kennis van ICT, software engineering, programmeren en databanken.
  • Je hebt een technologisch profiel met duidelijke affiniteit voor onderwijs of een onderwijskundig profiel met duidelijke affiniteit voor technologie.
  • Je houdt van lesgeven en kan studenten enthousiasmeren.
  • Je bent sociaal vaardig, enthousiast, leergierig en creatief; je kan goed organiseren en werkt nauwkeurig; je kan goed in teamverband werken; je drukt je vlot uit, mondeling en schriftelijk, in het Nederlands en in het Engels.

Aanbod

Een voltijdse tewerkstelling van 1 jaar als praktijkassistent met mogelijkheid tot verlenging.

Aan deze functie is een verloning in barema 43 gekoppeld.

Meer informatie

Webpagina Industrieel Ingenieur

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Tony Wauters, mail: tony.wauters@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
Praktijkassistent ICT
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-01-24
Uiterste sollicitatiedatum
2024-05-31 23:59 (Europe/Brussels)
2024-05-31 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken